Profil

Om mig

Der er mange labels og uddannelser man kan nævne, når man vil fortælle om min vej til coaching og healing. Det vigtigste for mig er dog min egen indre rejse, min skarpe intuition, mine livserfaringer og de mange inspirerende mennesker, jeg har mødt.

Ud i verden

Som ung valgte jeg den traditionelle vej med uddannelse og karriere fra til fordel for spændende jobs og det, der blev til en mangeårig jordomrejse. Her blev spiritualiteten min kompagnon. Under rejsen mødte jeg inspirerende spirituelle ledere og guides og tog uddannelser med nogle af de største coaches i verden, som bl.a. Tony Robbins.

Fra teori til praksis

Da jeg kom hjem til Danmark, forsøgte jeg at forfølge min autentiske passion og udleve mit livsformål, men stress symptomer, tvivlen på mig selv og overvældet drænet kropsenergi gav mig følelsen af, at jeg hver dag løb panden mod en mur. Den frustration lavede jeg om til drive. Jeg lærte at arbejde med min egen energi og transformere det til styrke. Det skabte et kæmpe skifte i alle områder af mit liv.

The Joy Healing Space

Hos Joy Healing Space dykker vi ned under overfladen for at skabe en vedvarende ændring. Mange oplever, at selvom de arbejder meget med sig selv, mærker de aldrig det store skifte.

Det kan jeg hjælpe med. Læs mere om de forløb jeg tilbyder her.

Sammen arbejder vi på at skabe livsglæde, frihed og en lethed i hverdagen for dig. Healing behøver ikke tage årevis. Livet er nu!

Vil du have mere overskud, en stærk intuition og udleve dine sjælsdrømme? Vil du heale fra en drænet krop? Så kontakt mig i dag mail: info@thejoyhealingspace.dk.