Online healing

Har du brug for online healing?

Online healing kan hjælpe dig. Det kan være frustrerende, hvis man ofte føler sig udbrændt, udmattet og ikke har ordentlig kontakt til sin krop og sig selv. Mange oplever, at selvom de allerede har arbejdet meget med sig selv, har de svært ved at kunne komme i mål og opleve en vedvarende effekt. Online healing kan hjælpe dig med dig med netop at komme mere i kontakt med din krop og give de vedvarende resultater.

Joy Healing

Jeg tilbyder forskellige healings forløb online og pr. tlf., så du kan vælge det, der passer dig bedst.

Online healing hos mig er både i form af samtaleterapi og coaching. Jeg hjælper dig med at heale igennem vores samtaler, og derudover er det vigtigt for mig, at du får redskaberne til at kunne heale dig selv, når du har brug for det og hermed også hvordan du oplever en vedvarende effekt. Derfor laver jeg også træningsforløb, hvor vi har fokus på f.eks. meditationer eller værktøjer, som virker bedst for netop dig og som også kan hjælpe dig i simple hverdagssituationer. I form af energi arbejde får vi klarhed på det som blokerer og dræner netop din energi og hvordan vi omformer det til din styrke og et ægte skifte.

Jeg laver både soloforløb og gruppeforløb.

Hvad passer til dig?

Det kan være svært at overskue, hvilken type online healing forløb, der passer bedst til en selv. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig på rette vej, hvis du har spørgsmål eller tvivl. Du er altid velkommen til at skrive til mig på mail: info@thejoyhealingspace.dk.

Udtalelser